PGS hotels Kiris Resort

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se na oko 6km od Kemera, oko 55km od centra Antalije i oko 65km od aerodroma u Antaliji.

Plaža
Plaža je peščano-šljunkovita.

Ostali sadržaji
Parking, Pranje i peglanje veša, lekar, fax, šoping centar, fotograf, prodavnica kože, nakita, butici.
Wi-Fi internet je besplatan u lobiju sa ograničenom brzinom i brojem korisnika (u sobama se plaća).

Sport i zabava
Otvoreni bazen, bazen sa toboganima, dečiji bazen, zatvoreni bazen, tenis, košarka, mini fudbal, odbojka na plaži, sportovi u vodi, aerobik, stoni tenis, pikado, animacije, bioskop, disko.

Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo (hamam), zatvoreni bazen, fines.

Plaćaju se: masaža (Sultan, Thai, kineska, Bali, indijska, shiatsu, anti-celulit, aromaterapija…), tretmani, salon lepote

Spa & Wellness Centar je otvoren od 08:00h – 20:00h.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama