Orange County Resort Belek

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen 35 kilometra od aerodroma u Antaliji, oko 50 kilometara od centra Antalije i 12 kilometra od mesta Serik, a nalazi se na samoj obali mora. Sagrađen je 2008. Godine, a renoviran je poslednji put 2019. godine i zauzima površinu 13.000 m².

Plaža:
Privatna peščano-šljunkovita plaža. Bar na plaži, ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe: 
Hotel čine 4 četvorospratna bloka međusobno povezana i raspolaže sa 292 standardne sobe (od kojih su 3 za osobe sa posebnim potrebama, max 3 osobe, 28 m²), 74 family sobe (dve spavaće sobe odvojene vratima, max 4 osobe, 35 m²). Svaka soba ima kupatilo, centralni klima uređaj, mini bar (besplatno), TV, telefon, sef (besplatno), fen za sušenje kose, balkon, room service (plaća se).

Hotelski sadržaj:
Glavni i a’la carte resotoran (plaća se rezervacija), bežični internet (besplatno), konferencijska sala (od 110 do 350 osoba), 5 barova, unutrašnji bazen, 2 spoljašnja bazena, 3 vodena tobogana, tursko kupatilo, parna soba, sauna, teretana, aerobik, akvabik, odbojka na pesku, košarka, stoni tenis, pikado, muzika uživo, diskoteka (ulaz), animacija, dečiji bazen, dečije igralište, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: doktor, dadilja, video igre, bilijar, masaža, spa centar, frizer, salon lepote, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama