Mivara Luxury Resort & Spa

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je najprestižnije elitno letovalište, na granici Sredozemnog i Egejskog mora, smešteno između Marmarisa i Kušadasija. Sam grad nalazi se na poluostrvu prečnika 60 km, broji oko 30.000 stanovnika i oko million turista godišnje. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15. veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Uz noćne klubove i diskoteke život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u mestu Gündoğan, na 5km od poznate marine u mestu Yalıkavak, 50 km od aerodroma, 25km od centra Bodruma.

Plaža:
Hotel ima sopstvenu plažu sa belim peskom i dok.

Sobe:
Sve sobe imaju  sef, telefon, satelitsku LCD TV, mini bar (uz doplatu), ketler i set za kafu i čaj, fen za kosu, u kupatilu Aqua di Parma kozmetiku, balkon, Wi-Fi internet.
Standardne sobe su površine 37m² sa balkonom. Mogu imati pogled na baštu ili morem a imaju francuski krevet ili dva odvojena kreveta i sofu.
Deluxe sobe su površine 55m² sa balkonom.  Mogu imati pogled na more ili baštu, a  imaju deo za garderobu, francuski krevet ili dva odvojena kreveta i sofu.
Family sobe su površine 90m² i imaju dve odvojene sobe sa francuskim krevetom ili odvojenim krevetima u svakoj.
Superior Deluxe  sobe su površine 64m² i sastoje se od spavaćeg dela i prostorije gde je smeštena garnitura za sedenje.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju:  glavni resoran, restoran domaće kuhinje, suši restoran, nekoliko barova (Lobby lounge bar, Pool bar, Amanni Bar & Lounge, Mivara Pastry i The breeze),  spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, bazen za decu, SPA centar, fitness centar, sportovi na vodi.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt:
www.mivara.com

Napomena:
Mivara Luxury je prepoznata kao jedan od 25 najboljih hotela u Evropi, odlikuje se personalizovanom uslugom i preporuka je za sve hedoniste koji žele da uživaju u čarima Bodruma.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama