Lisabon

Lisabon, Portugal

već od 565€

Opis destinacije

Ušuškana između sedam brda, prestonica Portugala Lisabon leži na mestu gde se reka Težo uliva u Atlantik. U njoj se prepliću građevine u stilu art nuovo, trotoari ukrašeni mozaicima, blistave zgrade obložene azuležo pločicama sa brojnim primerima srednjevekovne mavarske arhitekture. Grad se proteže od Belema i manastira Svetog Žeronimuša sve do kvarta Alfama naseljenog još od vremena Feničana. Tradicionalna muzika fado potekla je iz tamošnjih zabačenih barova a sada se može čuti na mnogim mestima u gradu. Danas je grad mešavina duge istorije i modernih trendova. Šetnja njegovim strmim ulicama, vožnja čuvenim žutim tramvajem i uživanje u pogledu na crkve i palate, ostavljaju posetioce bez daha…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TERMIN PUTOVANJAHOTELCENA PO OSOBISPECIJALNA CENAVREME LETA
21.10-24.10.20233*595€565€BEG-LIS JU 490 13:15 / 16:15
LIS -BEG JU 495 23:05/ 03:55
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu dinara

POPUSTI I DOPLATE:
- doplata za 1/1 sobu: 150 € (NA UPIT).

ARANŽMAN OBUHVATA:
- avio prevoz na relaciji Beograd– Lisabon –Beograd (prevoznik Air Serbia),
- Panoramsko razgledanje grada,
- aerodromsku taksu 65 € (na dan objavljivanja programa - podložne promeni),
- transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
- smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
- smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
- usluge vodiča
- agencijske usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- fakultativne programe,
- međunarodno zdravstveno osiguranje: Za osobe do 18 godina 751 dinara, od 19 do 70 godina 1275 dinara i od 71 do 86 godina 2560 dinara.
- boravišnu taksu koja iznosi 2 € po osobi i noći i plaća se direktno na recepciji hotela.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
- SINTRA – KABO DA ROKA - EŠTORIL - Cena 70 € obuhvata: autobuski prevoz od hotela po predviđenoj turi, ulaznicu u Nacionalnu palate u Sintri, usluge vodiča
- BATALJA – NAZARE - OBIDOŠ - Cena 65 € obuhvata: autobuski prevoz po turi, ulaznicu u manastir u Bataljii kao i usluge vodiča Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). Prijavljivanje za izlete je priikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Lisabonu.

Hotel VIP Zurique 3*
Lokacija: Hotel VIP Executive Zurique nalazi se u centru Lisabona, na 100 metara od Železničke stanice Entrekampos. Aerodrom u Lisabonu nalazi se na 15 minuta vožnje
Sadržaj: U ponudi je smeštaj sa sezonskim bazenom na otvorenom i terasom. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi.
Smeštaj: Hotel ima 252 klimatizovane sobe opremljene radnim stolom i flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima i sopstvenim kuptilom.
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - kontinentalni švedski sto)
Više informacija o hotelu : www.vipzuriquehotel.com

Hotel Avenida Park 3*
Lokacija: Hotel se nalazi na par metara od Edward VII Parka i Marques de Pombal Square, na 150 metara od Parque metro stanice.
Aerodrom u Lisabonu nalazi se na 15 minuta vožnje
Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, internet, parking. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi.
Smeštaj: Hotel ima klimatizovane sobe opremljene radnim stolom i flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima i sopstvenimkuptilom.
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - kontinentalni švedski sto)
Više informacija o hotelu : http://www.hotelavenidaparklisbon.com/index.htm

1.dan BEOGRAD - LISABON
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Lisabon u 13:15h (JU 490). Sletanje na aerodrom u 16:15h. Smeštaj u hotel. Slobono popodne. Noćenje.

2.dan LISABON – SINTRA - KABO DA ROKA - ESTORIL - LISABON
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Trg Markes de Pombal, Avenija slobode, Trg obnovitelja (Restauradores), Rosio, Trg Komersio, kula Belem, Spomenik otkrićima, panorama tvrđave svetog Đorđa Težo... Slobodan dan ili mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet do Sintre, Kabo da Roke i Lisabonske rivijere. Vožnja do Sintre traje oko 45 minuta. Po dolasku razgledanje Nacionalne palate, letnje rezidencije portugalskih kraljeva, koja je prvobitno izgrađena još za vreme vladavine Mavara. U nastavku razgledanje Kabo da Roka, krajnje zapadne tačke Portugala i Evropskog kontinenta.. Povratak u Lisabon kroz Eštoril i pored ušća reke Težo u Atlantik. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan LISABON - OBIDOŠ – BATALJA – NAZARE – LISABON
Doručak. Slobodan dan ili mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet u Batalju, Nazare i Obidoš. Po dolasku u Batalju razgledanje manastira Santa Maria da Viktoria koji je izgrađen po nalogu kralja Žoaoa I i posvećen je velikoj pobedi u bici kod Alžubarote. Nastavak vožnje do obale Atlantika, do popularnog letovališta Nazare, na obali okeana. Vožnja do Obidoša, vrlo prijatnog i elegantnog gradića. Cveće, voće, bele vile, asfaltne staze, mirne ulice – sve je slično scenografiji iz dobre bajke. Verovatno je zato i izabran za mesto gde se održalo bajkovito venčanje budućih kraljeva, desetogodišnjeg Alfonsa (budući Alfonso V) i osmogodišnje Izabele. Povratak u Lisabon. Slobodno vreme. Noćenje.

4.dan LISABON - BEOGRAD
Doručak. Sobe se napuštaju u 11.00h. Slobodan dan za individualni obilazak grada. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 23:05h (JU 495). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ 23.08 u 03:55h. Kraj programa.

- 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;

- 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana;

- Platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro);

PLN

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama