Imperial Turkiz Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Kemeru, na svojoj plaži, 44km od centra Antalije i 58km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Hotel je izgrađen 1992. a renoviran 2020. godine. Prostire se na 12.000m², ima 162 smeštajne jedinice (147 standardnih, 13 family i 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama).

Hotel ima glavni restoran “Diamond”, dva à la carte restorana (italijanski i riblji) kao i 5 barova (Beach Bar, Pool Bar, Lobby Bar, Vitamin Bar i Roof Bar).

Za decu su tu dečiji bazeni (otvoren i zatvoreni).

Plaža
Hotel ima svoju šljunkovitu plažu gde se upotreba suncobrana i ležaljki dodatno ne naplaćaju.

Smeštaj
Standardne sobe imaju centralnu klimu, balkon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, telefon, mini bar, Wi-Fi i TV.

Standard soba  je veličine 34m².

Family soba ima oko 63m² i  sastoji se od dve sobe odvojene vratima.

Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak (u Coffee Shop-u), ručak, večera, ponoćna užina, keks, sendviči, kafa i kolači, razne užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća,  restoran, vitamin bar, sva pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar na poziv, prodavnice, frizer, sale za konferencije i sastanke, faks.

Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen, otvoreni i zatvoreni dečiji bazen, dnevni i večernji programi i animacije, teretana, aquabic, vaterpolo, aerobic.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, parno kupatilo i sauna. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama