Hotel Nefeli

Platanias, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto po veličini na Mediteranu. Sa svojih hiljadu kilometara raznolike dugačke obale, obiluje lepim uvalama, zalivima, dugim peščanim plažama sa kristalno čistim toplim morem i prelepim plažama, od kojih su mnoge nagrađene plavom zastavicom. Bogato istorijsko nasleđe, minojske civilizacije, ostaci Palate u Knososu, manastiri, čuvena klisura Samaria Gordž, pećina gde je rođen Zevs, Bog bogova, privlače turiste koji vole dinamičan odmor sa kombinacijom kupanja i sunčanja na plažama i organizovanim ili avanturističkim obilascima ostrva Krit kolima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 1
  • Cenovnik 2
  • Cenovnik 3
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanjaMesto: Platanias, KRIT, Grčka
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Polupansion
Usluga: Polupansion (doručak/večera - švedski sto-samoposluženje)
Lokacija: Hotel se nalazi u letovalištu Platanias 180m od plaže, 2 km od grada Retimna (5km od centra). Od aerodroma u Hanji udaljen je 60 km, a od Herakliona 80 km. U blizini hotela nalazi se supermarket, prodavnice sa snabdevanje hranom, kafići, restorani, barovi i noćni klubovi, bankomat i autobuska stanica.
Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, bar, bazen, bazen za decu, besplatan WiFi, Laptop (na zahtev), otvoren besplatan parking, Sat TV, peškiri za plažu, teretana, sauna, hamam, masaža, manikir, pedikir, frizerski salon.
Sobe: klima, telefon, sef, kupatilo, fen, papuče, frižider, SAT TV, WiFi, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasa.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama