Hotel Ariadne

Platanjes, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto po veličini na Mediteranu. Sa svojih hiljadu kilometara raznolike dugačke obale, obiluje lepim uvalama, zalivima, dugim peščanim plažama sa kristalno čistim toplim morem i prelepim plažama, od kojih su mnoge nagrađene plavom zastavicom. Bogato istorijsko nasleđe, minojske civilizacije, ostaci Palate u Knososu, manastiri, čuvena klisura Samaria Gordž, pećina gde je rođen Zevs, Bog bogova, privlače turiste koji vole dinamičan odmor sa kombinacijom kupanja i sunčanja na plažama i organizovanim ili avanturističkim obilascima ostrva Krit kolima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 1
  • Cenovnik 2
  • Cenovnik 3
  • Cenovnik 4
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Mesto: Platanjes, KRIT, Grčka
Lokacija: U blizini plaže
Usluga: Polupansion
Usluga: Noćenje s doručkom (kontinentalni). Mogućnost doplate za polupansion (doručak i večera).
Lokacija: nalazi se u letovalištu Platanjas, 2 km od grada Retimna (5km od centra). U blizini hotela, nalaze se supermarketi, prodavnice, kafići, restorani, barovi i noćni klubovi, bankomat, stanica javnog autobuskog prevoza se nalazi u blizini, prevoz ide do grada svakih 20ak minuta. Plaža je udaljena 150 metara, aerodrom Hanja 40km a aerodrom Heraklion 58km.
Hotelski sadržaj: Hotel je kompleks koji se sastoji od 4 krila, sa bazenom u centru. Poslednji put je renoviran 2015. godine. Recepcija, prostor za doručak, TV, video, Wi-Fi u salonu i na bazenu, glavni bar, snack bar, restoran, bazen sa delom za decu i ležaljkama i suncobranima, prostor za sedenje, terasa restoran.
Sobe: Svi studiji su sa pogledom na vrt i bazen i imaju otvorenu površinu:
soba moderno opremljena sa 2 kreveta, 1 kauč / krevet, ormar, sef, kupatilo sa tuš kabinom, čajna kuhinja, trpezarija, klima, fen za kosu, telefon, Sat Tv i balkon.
Dvosobni smeštaj apartman: za 2-4 osobe Svi apartmani su s pogledom na vrt ili bazen, na planinu ili na more. Imaju spavaću sobu i dnevni boravak sa modernim nameštajem. Spavaća soba: 2 kreveta, ormar, sef, prostor za prtljag i telefon. Dnevni boravak: 1 krevet, 1 krevet, čajna kuhinja, trpezarija, kupatilo sa tuš kabinom, klima uređaj, Sat TV i balkon.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama