Fame Residence Beach

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se nalazi na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, udaljen je 42 km od Antalije i okružen najlepšom prirodom u regionu. Ponosi se dugom plažom koja nosi oznaku „plava zastava“ za čistoću vode, marinom i bazarom sa mnogo prodavnica. Najveći broj ronilačkih centara u regionu nalazi se baš u ovom mestu. U blizini Kemera su ostaci likijskog grada Faselisa. Do 1980. godine mesto je bilo malo poznato, a danas je značajno za turski turizam. Kemer poseduje i marinu za 320 jahti. U neposrednoj blizini se nalaze razni mitološko - istorijski spomenici, gradovi Faselis, Olimpos kao i poznata stena na kojoj se odigrala legendarna bitka između Belerafona i Kimere. U Kemeru ima oko 10.000 stanovnika i poseduje obalu dugačku 52 km. U samom mestu se nlazi predivna šljunkovita plaža koja je dobila nagradu Evropske unise "Plava zastavu" za najčistije more i plažu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

 Nalazi se u Kemeru odmah iza hotela Fame Residence Kemer na svojoj plaži, oko 1km od centra Kemera, oko 40km od centra Antalije, i i oko 50km od aerodroma Antalija.

Hotel ima 110 soba (89 standardnih i 18 porodičnih).

Poseduje još glavni restoran, à la carte restoran i lobby bar.

Gosti hotela koriste diskoteku u hotelu Fame Residence Kemer.

Za decu je tu dečiji bazen.

Hotel ima svoju šljunkovitu plažu sa plavom zastavicom EU. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Usluga je all inclusive – samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu. Doručak se služi od 07:00h -1 0:30h, kasni doručak je od 10:00h do 11:00h, ručak od 12:30h – 14:00h, dok je večera od 19:30h – 21:30h. Između 11:30h i 16:30h gosti se mogu poslužiti užinom, a u svakom trenutku mogu dobiti lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, tople napitke. Hotel nudi i turske palačinke, kafu i kolače u raznim delovima hotela u različito vreme.

Plaćaju se: à la carte restoran (uz prethodnu rezervaciju, 8€ po osobi), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sok

ovi od svežeg voća, pića u diskoteci u hotelu Fame Residence Kemer, sva hrana i piće posle 22 časa i ostalo van koncepta.

Standardna soba: balkon (imaju skoro sve sobe), split klima, satelitska TV sa muzičkim kanalima, kupatilo sa tuš-kadom, fen za kosu, laminat.

Plaćaju se: mini bar (sve sem vode), telefon, sef i room service.

Hotel nema svoje Spa sadržaje, ali gosti mogu koristiti Spa centar susednog hotela Fame Residence Kemer, gde se sve dodatno plaća.

Plaćaju se: tursko kupatilo, sauna, zatvoreni bazen, đakuzi, masaže, tretmani za lice i telo, piling.

Otvoreni bazen, bazen za decu, stoni tenis, Wi-Fi internet u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se: bilijar i sportovi na vodi.

Lekar, servis za pranje veša, parking, prodavnice i frizer u hotelu Fame Residence Kemer, butik, foto servis, faks.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama