Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
BUDIMPEŠTA NOVA GODINA 2023.
30.12.22./02.01.23.
4 DANA, 2 NOĆENJA

HOTEL BUDAPEST 3* – popunjen
CENA ARANZMANA  129  Eura – KRALJEVO/KRAGUJEVAC/KRUSEVAC/CACAK /BEOGRAD/NOVI SAD
CENA ARANZMANA  140 Eura / NIS / LESKOVAC 

HOTEL ZUGLO 3* – 139 E – KRALJEVO/KRAGUJEVAC/KRUSEVAC/CACAK /BEOGRAD/NOVI SAD
CENA ARANZMANA  154 Eura / NIS / LESKOVAC 

U cenu je uračunato:
- prevoz autobusom turističke / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
- smeštaj u hotelu 3* Zuglo hotel (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje)
- panoramsko razgledanje Budimpešte u pratnji vodiča
- usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
- troškove ogranizacije putovanja

U cenu nije uračunato:
- putno zdravstveno osiguranje
- individualne troškove – nepomenute usluge
- fakultativne izlete
CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
- KRSTARENJE DUNAVOM 25 evra / 20 evra (deca do 12 godina)
- Čarda (večera sa folklorno zabavnim programom) 35€ / 30€ deca (deca do 12 godina) – obavezna prijava u agenciji
- IZLET U SENT ANDREJU 10 evra / 5 evra (deca do 12 godina)
- TRŽNI CENTAR CAMPONA 5 evra – ulaznica za Tropikarijum 3000 forinti (oko 9 evra odrasli), 2200 forinti (oko 6,5 evra deca do 18 godina) – ulaznice su individualne i plaćaju se na licu mesta. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

Mogucnost organizovanog prevoza do centra 31.12.2022. – 5 Eura
Hotel ZUGLO 3* Budimpešta   Hotel se nalazi se u širem centru. U blizini hotela nalazi se stanica gradskog prevoza kojim je hotel povezan sa centrom grada. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su u 1/2 i 1/2 +1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit) sa TWC, TV, mini bar, telefonom… Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje.
1. DAN, 30.12.2022. PETAK
Polazak sa dogovorene lokacije oko 20 h  (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Iz Novog Sada oko 23:30h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN, 31.12.2022. SUBOTA BUDIMPEŠTA
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Svetog Ištvana, Ribarske tvrđave, Budimskog dvorca, Brda Svetog Gelerta… Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno popodne. Individualni doček Nove godine. SREĆNA NOVA GODINA!!! Noćenje.

3. DAN, 01.01.2023. NEDELJA BUDIMPEŠTA – SENTANDREJA (fakultativno) – KRSTARENJE DUNAVOM (fakultativno)
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni polazak za Sentandreju. Razgledanje sa vodičem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradiću, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. Uveče (fakultativno) krstarenje Dunavom i razgledanje Budimpešte sa broda. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN, 02.01.2023. PONEDELJAK BUDIMPEŠTA – TRŽNI CENTAR CAMPONA (fakultativno) – Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili odlazak na fakultativne izlete – tržni centar Campona sa individualnom posetom Tropikarijumu. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju iz centra Budimpešte. Dolazak  na mesto polaska u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

FNX

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama