Boyalik Beach Hotel

Češme, Turska

Opis destinacije

Češme - se nalaze na zapadu Turske, u blizini Izmira, na obali Egejskog mora, nasuprot grčkog ostrva Hios. More je čisto i prozračno. Idealno je ne samo za kupanje već i za ronjenje. Jaka vazdušna strujanja u blizini grada privlači ljubitelje jedrenja. Češme su poznate i po izuzetno lepim plažama. Dugačka gradska ne spade u najlepše ali je idealna za one koji borave u centru grada kao i za porodice sa decom zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u pevodi glasi – zlatna.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 90 km od aerodroma u Izmiru, 2 km od centra Češmea na samoj obali mora. Izgrađen je 2013. godine i zauzima površinu od 9700 m2.

Plaža:
Hotel je smešten na sopstvenoj peščanoj plaži gde suncobrane, ležaljke i madrace gosti hotela mogu besplatno da koriste, dok se bar naplaćuje.

Sobe:
Hotelski kompleks čine osmospratna zgrada, trospratna Beach blok i dve vile (koje imaju 6 soba). Glavna zgrada raspolaže sa 110 standardnih (msx 3 osobe, 25 m2) i 8 junir suite smeštajnih jedinica (max 3 osobe, 45 m2). U beach bloku je raspoređeno 75 beach room ( max 3 osobe, 25 m2), 26 family room (max 4 osobe, 30 m2) i 3 suite ( max 3 osobe, 45 m2). I na kraju ville su sebi imaju 4 standard room (max 3 osobe, 25 m2) i 2 suite (max 3 osobe, 45 m2). Svaka soba ima sef, centralni klima uređaj, TV, fen, telefon, balkon, mini-bar (uz doplatu), besplatan internet (wi-fi) i ketler.
 
Hotelski sadržaj:
Hotel ima glavni restoran, dijetalni meni, 2 zatvorena bazena (termalni uz doplatu), 2 otvorena bazena (termalni uz doplatu), dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina), besplatan wi-fi u lobiju, internet kafe, 4 konferencijske sale, spa centar, tursko kupatilo, saunu, pikado, teretanu, aerobik, akvabik, animaciju i igralište za decu. Plaća se: dadilja, doktor, masaža, frizer, motorni sportovi na vodi, stoni tenis, časovi ronjenja i iznajmljivanje bicikala.
 
Način služenja obroka:
Švedski sto
 
Kontakt:
Tel: +90 (232) 488 88 00

www.boyalikbeachcesme.com.tr
1. dan BEOGRAD – IZMIR
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU820 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7. dan IZMIR
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. Dan IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU821. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama