Amsterdam

Amsterdam, Holandija

već od 695€

Opis destinacije

Amsterdam je nastao krajem 12.veka kao malo ribarsko mesto, a danas je najveći i najpoznatiji grad u Holandiji. Živopisni kanali su zaštitni znak ovog grada koji još nosi naziv “Severna Venecija”. Oblik grada definisan je kružnim vodenim kanalima. Amsterdam je grad koji očarava svojom slikovitom arhitekturom i brojnim znamenitostima. Pojedini delovi grada su proglašeni delom svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a. Mnogi evropski gradovi obiluju istorijskim znamenitostima, ali ono što Amsterdam čini posebnim je to što gotovo svaka građevina u užem centru grada je u isto vreme kulturni spomenik i nečije mesto stanovanja, deo istorije, ali i deo savremenog izgleda grada. Amsterdam je grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova, grad boemskog duha i neverovatne atmosfere

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaj
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
AMSTERDAM 
ZAANSE SCHANS – VOLENDAM – ROTERDAM – ŠEVENINGEN – HAG 
4 dana (3 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 3*) – avionom 
Polazak: 09.novembar (povratak 12.novembar 2023.) 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI
POLAZAKHOTELCENA PO OSOBIDOPLATA ZA
JEDNOKREVETNU SOBU
09.novembar 2023.Best Western Amsterdam West 3*695 EUR195 EUR

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: aerodromske takse (89 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se  plaćaju u dinarima u poslovnicama Filip Travela ili poslovnicama ovlašćenih subagenata), prevoz avionom na relaciji Beograd–Amsterdam– Beograd (prevoznik KLM Royal Dutch Airlines), smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice na bazi tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnim  sobama, transferi na relacijama aerodrom–hotel i hotel–aerodrom u Amsterdamu prema programu; panoramsko razgledanje grada, troškovi vodiča i organizovanja putovanja. 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: fakultativni izleti i ulaznice, međunarodno putno zdravstveno osiguranje. 

FAKULTATIVNI IZLETI: 
- Mini holandska tura Cena: 85 evra. U cenu je uključen prevoz autobusom, lokalni vodič na srpskom jeziku. 
- Velika holandska tura Cena: 95 evra. U cenu je uključen prevoz autobusom, lokalni vodič na srpskom jeziku. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Holandiji, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 20  prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene ili  sadržaja, a uz dogovor sa putnicima. 

BEST WESTERN Amsterdam West *** https://www.bestwesternamsterdam.nl/en/
Hotel Best Western Amsterdam se nalazi u amsterdamskoj četvrti Vest. Nedaleko od hotela je tramvajska stanica i za 15 minuta stize se do Leidsepleina. Sobe poseduju kupatilo, klima-uređaj, TV, telefon i Wi-Fi internet. Doručak se služi po principu samoposluživanja, izbor više jela.

Dan 1 AMSTERDAM
1.dan BEOGRAD – AMSTERDAM Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 3h pre poletanja. Polazak za Amsterdam u 06.00h (let KL1898). Dolazak u Amsterdam, na aerodrom Šipol, u 08:35h. Po dolasku, razgledanje grada autobusom u trajanju od oko tri sata. Razgledanje Muzejske četvrti, Olimpijske, Juzni deo sa modernom arhitekturomTrg vaterlo, Sinagoga, Pomorski muzej….Transfer do hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnja centrum grada: ulica Damrak, Obeliks, Kraljevska palata, glavni gradski trg Dam, Nova i Stara Crkva, pijaca cveća. Mogućnost individualne posete jednom od najpoznatijih svetskih muzeja Van Gogh. Noćenje.

Dan 2 AMSTERDAM
2.dan AMSTERDAM – MINI HOLANDSKA TURA – AMSTERDAM Doručak. Mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet Mala holandska tura. Polazak autobusom prema severu Holandije do Zaanse Schans – tradicionalnog sela i muzeja na otvorenom, gde se nalaze naljepši primerci vetrenjača u Holandiji. Poseta manufakturi klompi – koje su tradicionalni holandski proizvod, poseta radionici sireva, gde ćete imati priliku da degustirate i kupite sir. Nakon toga, poseta prekrasnom ribarskom selu Volendam. Slobodno vreme za uživanje u kafićima ili malim restoranima uz obalu Ejselskog jezera. Povratak u Amsterdam u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

Dan 3 AMSTERDAM
3.dan AMSTERDAM – VELIKA HOLANDSKA TURA – AMSTERDAM Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet Velika Holandska tura, Roterdam - Ševeningen-Hag. Obilazak Roterdama, koji je do 2004. godine bio najveća luka na svetu. Danas je to grad arhitekture. Obilazak grada: Euromast toranj, Gradska kuća, Kijkskubus (kompleks stanova u vidu krivih kocki, trgovački deo grada. Slobodno vreme. Hag je sedište Parlamenta Kraljevine Holandije i kraljevska prestonica na moru. Nastavak obilaska Ševeningena, jednog od prvih kupališta na obalama Atlanskog okeana. Povratak u Amsterdam u večernjim časovima. Noćenje.

Dan 4 AMSTERDAM
4.dan AMSTERDAM – BEOGRAD Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 20:35h (let KL1899 ). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 22:55h. Kraj programa.
- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke, na dan uplate. 

- Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15
dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.

Plaćanje može biti:

- Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master,, Maestro i Dina).

- Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama